Bright Shadow Technology Ltd.
Contacteer ons

Contact Persoon : Shirley Pan

Telefoonnummer : 86-15361639262

Free call
lopende band

 

Bright Shadow Technology Ltd. fabriek productielijn 0

Deklaagworkshop

 

 

Bright Shadow Technology Ltd. fabriek productielijn 1

Ultrasone Schoonmakende Workshop

 

 

 

Bright Shadow Technology Ltd. fabriek productielijn 2

Stofvrije Assemblageworkshop

 

 

Bright Shadow Technology Ltd. fabriek productielijn 3

Optisch Laboratorium

 

 

Bright Shadow Technology Ltd. fabriek productielijn 4

Gelijmde Workshop

 
 
OEM / ODM

Ons bedrijf heeft strikte OEM/ODM verordeningen de rechten van klanten volledig om te beschermen, zijn de details als volgt:

1 Term、 en wijze van samenwerking:

1) De samenwerkingsperiode wordt over het algemeen bepaald door onderhandeling met klanten.

2)De samenwerkingswijze is over het algemeen OEM.

 

2、 Productproductie

De klanten verstrekken technische parameters, kwaliteitscontrolenormen en tekeningen van product. Ons bedrijf is verantwoordelijk voor het organiseren van productie. De productkwaliteit zal die volgens de specificaties worden uitgevoerd door beide partijen worden ondertekend; de leveringsdatum zal volgens de ordebehoeften van Partij A. worden voltooid.

 

Product 3、 verpakking

Gewoonlijk, verstrekt de klant het merkhandelsmerk en de verwante instructie, het etiket, naambord, certificaat, garantiekaart en andere informatie van het product. Ons bedrijf is verantwoordelijk voor de andere interne en externe verpakking en de materialen, en voltooit de product verpakkingstaak volgens de vereisten van de het productorde van de klant.

 

4、 Product technische kwaliteit, goedkeuring en leveringsplaats

1) De klant verstrekt de tekeningsgegevens volgens de productspecificatie en model voor de verwijzingsproductie van ons bedrijf. Nadat de steekproef wordt voltooid en om door de inspectie van de klant bevestigd worden gekwalificeerd, zal het als specimen voor verwijzing en identificatie in het geval van meningsverschil tussen zowel partijen in de inspectie als de goedkeuring in de toekomst worden verzegeld.

2)De materialen in de productie van onze producten worden gebruikt moeten aan de vereisten van relevante nationale de industriekwaliteitsnormen en milieubescherming kwaliteitsnormen voldoen die. De klanten hebben het recht personeel te sturen om de kwaliteitscontrole van grondstoffen en toebehoren in het productieproces van OEM producten te controleren en te testen, en ons bedrijf zou actief moeten samenwerken en bijwonen.

3) De goedkeuringsnormen en methodes van de productkwaliteit: volgens van de de steekproefkwaliteit van de klant de goedkeuringsnormen.

4) De de productkwaliteitscontrole en goedkeuring worden over het algemeen uitgevoerd in onze fabriek;

5) De leveringsplaats van producten zal die volgens de plaats worden uitgevoerd in de orde van de klant wordt gespecificeerd.

 

5、 Productonderhoud

De houdbaarheid van het product is één jaar. Tijdens deze periode, zijn wij verantwoordelijk voor de langs veroorzaakte naverkoopdienst - de problemen van de productkwaliteit.

 

6、 Productprijs en regelingsmethode

1) Productprijs: volgens de ordeprijs door beide partijen te zijner tijd wordt goedgekeurd die;

2)Regelingsmethode: 50%-vooruitgangsstorting volgens de totale ordebetaling; het saldo zal op de dag van levering worden geregeld en worden betaald. Contant geld of bank de regeling is aanvaardbaar; de details zijn onderworpen aan onderhandeling tussen beide partijen.

 

7、 Product intellectuele eigendom en verkoopgezag

1)Het intellectuele eigendom behoort tot de klanten, en ons bedrijf zal niet produceren en onafhankelijk werken of zal een derde partij in om het even welke vorm en reden zijn

2)De verkoop net van de producten behoort tot de exclusieve eigendom van de klanten, en wij zullen niet de producten door ons of door een derde partij verkopen.

 

8、 Vertrouwelijkheidsbepalingen

1)Het intellectuele eigendom van de producten betrokken bij het project behoort tot de klant; de product technische gegevens, tekeningen en de fysieke die steekproeven door de klant aan ons bedrijf worden de verstrekt worden slechts gebruikt wanneer de klantenorden voor ons bedrijf; tijdens het gebruiksproces, zou het vertrouwelijkheidswerk strikt moeten worden gedaan. Zonder de geschreven toestemming van de klant, wordt het niet toegestaan om het te gebruiken voor andere doeleinden of het aan een derde partij voor verwijzing of gebruik te overhandigen; en het wordt ook niet toegestaan om het belangrijkste productiewerk van het project aan een derde partij te overhandigen.

2)Beide partijen zijn onvoorwaardelijk verplicht om voor de andere partij met betrekking tot vertrouwelijke kwesties zoals producttechnologie, productieproces en commerciële informatie van beide partijen vertrouwelijk te houden betrokken bij het project. Zonder de toestemming van de andere partij, noch zal de partij de commerciële geheimen of de technische informatie van de andere partij nu of in de toekomst aan een derde partij onthullen. Anders, zal het als contractbreuk worden gestraft en aansprakelijk voor wettelijke compensatie.

 

Bright Shadow Technology Ltd. fabriek productielijn 0

 

 

 

 

R & D

BST heeft een volledig industrieel kettingssysteem van onderzoek en ontwikkeling gevormd, vervaardigend aan verkoop. Het heeft een optisch productr&d centrum en een productieinstallatie met een duizend-vlakke schone ruimte. Het kan ODM en OEM zaken van diverse optische producten ondernemen. Het bedrijf heeft een hoogst gespecialiseerd team van R&D, van de technologie en van de kwaliteitsbewaking. De kernleden hebben meer dan 12 jaar van werkervaring in optische producten.

 

Bright Shadow Technology Ltd. fabriek productielijn 0

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in